Antena Căutare

Cerere în căsătorie emoționantă, dezvăluiri neașteptate și o cursă plină de surprize! Ce s-a întâmplat în ediția 31 din sezonul 3 Asia Express

În ediția 31 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, cele patru echipe rămase în competiție au luptat să își asigure un loc în marea finală!

Concurenții de la Asia Express au început ziua în forță, fiind nevoiți să reproducă muzica celor din tribul Thao! Nu a fost o sarcină ușoară, dar rezultatul a fost savuros!

Apoi, aventura a continuat cu o nouă probă, în care vedetele au căutat monede, într-o probă ce le-a testat din plin atenția la detalii:

Tunelul întunecat a fost o adevărată probă de curaj:

În această ediție, concurenții de la Asia Express au avut șansa de-a găsi super monedele, ce pot schimba clasamentul înainte de cursa pentru ultima șansă:

Un moment special din ediția 31 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express a fost atunci când vedetele au avut șansa de-a face mărturisiri sincere despre coechipier:

Cel mai emoționant moment al ediției a fost atunci când Speak a făcut o superbă declarație de dragoste, urmată de cererea în căsătorie adresată Ștefaniei:

După ce s-au numărat monedele s-a aflat și verdictul mult așteptat: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au scăpat de cursa pentru ultima șansă!

NE REVEDEM MIERCURI, DE LA ORA 20:30, LA ANTENA 1, PENTRU O NOUĂ EDIȚIE A EMISIUNII ASIA EXPRESS!

Sorin Bontea și Răzvan Fodor și-au asigurat locul în finala Asia Express! Ce vedete riscă eliminarea... „Asia Express”, sezonul 3, lider de audiență! Premieră în istoria emisiunii! Speak a cerut-o de soţie pe Ştefania! FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x