Antena Căutare

Două tone de echipament, 200 de oameni și mii de ore de filmare! Imagini de senzație din sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Mii de kilometri de parcurs, 1 euro pe zi pentru supravieţuire şi temperaturi cu mult peste limita caniculei. Sunt provocările pe care le vor avea de înfruntat cele nouă perechi de vedete care au pornit într-o nouă călătorie Asia Express, din sezonul trei. 

Mii de kilometri de parcurs, 1 euro pe zi pentru supravieţuire şi temperaturi cu mult peste limita caniculei. Sunt provocările pe care le vor avea de înfruntat cele nouă perechi de vedete care au pornit într-o nouă călătorie Asia Express, din sezonul trei.

La peste nouă mii de kilometri de casă, mergând prin Filipine și Taiwan, o echipă de peste 200 de oameni a luat Drumul Comorilor. Pe toţi îi aşteaptă mii de ore de filmare şi au de cărat două tone de echipament tehnic pentru ca experienţa să fie transmisă impecabil pe micile ecrane.

Sunt doar câteva dintre cifrele emisiunii Asia Express sezon 3, cel mai dur reality-show din ţara noastră.

Vedetele din Asia Express sezon 3 au pornit pe Drumul Comorilor. Cursa a început in Filipine si se va termina în Taiwan. Cele nouă perechi de vedete din Asia Express sezon 3 trebuie să se descurce și să își găsească singure mancare, cazare si transport, avand la dispozitie un singur Euro pe zi.

Primul lucru de care concurentii s-au lovit a fost temperatura extrem de ridicata si umiditatea de peste 90%. Autostopul, alergatul si orice alt minut petrecut in soare sunt o grea incercare pentru fiecare dintre ei. Chiar daca au plecat de acasa cu planul facut, cu o idee clara despre ce ii asteapta, realitatea din Asia Express sezon 3 i-a luat pe toti prin surprindere, iar reactiile au fost dintre cele mai diverse.

"Simt ca m-a lovit trenul!", "Am impresia ca inca visez" sau "Dupa ce am vazut cum e aici, as fi dat bani ca sa particip" sunt cateva din declaratiile concurentilor din Asia Express sezon 3.

O tara cu peisaje uimitoare, dar cu conditii de trai foarte grele, Filipine ofera concurentilor un mix perfect pentru o aventura pe care nu o vor uita niciodata. Urmărește materialul video ca să afli mai multe detalii despre Asia Express sezon 3.

Concurenții celui de-al treilea sezon ”Asia Express”, deja extenuați după câteva zile: ”Du-te de aici, că nu mai fac nim... Gina Pistol, filmare cu hidroavionul în Filipine pentru Asia Express: "Aerul e irespirabil"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x