Antena Căutare

O nouă misiune pentru concurenţi, în „Asia Express”, sezonul 3! Au plecat pe urmele uneia dintre cele mai iubite femei din Filipine! „Nimeni nu știa unde e”

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au primit o nouă misiune dificilă, pe „Drumul Comorilor”. Au fost puși de Gina Pistol pe urmele uneia dintre cele mai iubite femei din Filipine și transformați în croitori.

Mai exact, concurenții au primit misiunea de a căuta statuia Marcelei Agoncillo și apoi să confecţioneze drapelul filipinez.

Marcela Agoncillo (1860 - 1946) a cusut de mână primul steag al țării, cel sub care s-a purtat Războiul de Independență în fața coloniștilor spanioli. De aceea, filipinezii au un adevărat cult pentru ea și i-au închinat monumente și muzee.

O nouă misiune pentru concurenţi, în „Asia Express”, sezonul 3! Au plecat pe urmele uneia dintre cele mai iubite femei din Filipine! „Nimeni nu știa unde e”

Marcela Agoncillo și drapelul filipinez.

Citește și: Surpriză imensă pentru Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, în „Asia Express”, sezonul 3! „A părut ireal” Video

„Păi și tata a fost croitor și nu are statuie”, a spus Maria Buză.

„Era atât de respectată încât nu știa nimeni unde e”, a spus Dan Ristei, amuzat.

Concurenților li s-a spus că vor ajunge cu munca lor la un judecător. Doar cu aprobarea acestuia pot primi instrucțiunile pentru continuarea cursei. Echipelor li s-a dat voie să ceară ajutor de la croitori.

Surpriză imensă pentru Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, în „Asia Express”, sezonul 3! „A părut ireal” Video... Ups! Alex Abagiu și Radu au îmbulinat-o, în „Asia Express”, sezonul 3! „Nu pot să o respect” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x