Antena Căutare

Asia Express, sezonul 7. Unde au ajuns Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu să mânânce. Nu le-a venit să creadă ce au descoperit

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu s-au bucuar de cină de lux la un restaurant cu o tradiție de 88 ani din Thailanda. Actorul și-a dorit foarte mult să ajungă la localul cu stele Michelin, dar e fost uimit de ce a găsit acolo.

Galerie
Actorul a ținut neapărat să mănânce la un restaurant cu stele Michelin din Thailanda, dar odată ajuns acolo nu i-a venit să creadă ce a descoperit. Restaurantul vechi de 88 de ani este încărcat de istorie locală. | A1

În timp ce colegii lor de competiție luptau umăr la umăr în cursa pentru a doua imunitate, Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu și-au „făcut de cap” pe străzile orașului. Actorul a ținut neapărat să mănânce la un restaurant cu stele Michelin din Thailanda, dar odată ajuns acolo nu i-a venit să creadă ce a descoperit. Restaurantul vechi de 88 de ani este încărcat de istorie locală. Scaunul pe care a stat Regina atunci când i-a viztat este încă acolo, însă patronii sunt extrem de modești.

„Am auzit de un loc. Un restaurant vechi din Thailanda care a primit o stea Michelin și ne-am dus acolo. Din start am văzut că e bulina cu stea Michelin acolo”, a spus Adrian Nartea.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 3 septembrie 2024. Ce echipă a câștigat ultima amuletă a primei etape. În ce a constat proba

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, cină de lux la un restaurant cu stele Michelin din Thailada la Asia Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024

Privit de afară, restaurantul nu pare cu nimic diferit față de cele tradițional Thailandeze, însă odată ce i-au trecut pragul concurenții de la Asia Express, sezonul 7 au descoperit o altă lume.

Ei au ținut neapărat să deguste supa pentru care localul de familie a primit stelele Michelin și a devenit celebru în întreaga lume.

„Este efecitv o supă de noodles, cu curry și pui. Îi baza ei au primit steaua. Vai, ce bună e! Nu-mi vine să cred. E ceva ce nu poți să găsești la noi”, au spus băieții.

În plus, Adrian și Cosmin au avut bucuria de a sta la masă chiar cu proprietara restaurantului, nepoata celui care a pus bazele locului în urmă cu 88 de ani. Și mai mult decât atât, au fost surprinși de modestia eu și de modul în care conduce aceasta afacerea.

„Era o doamnă care părea că era bucătăreasă sau femeie de serviciu, dar ea era managerul. Era fiica faimoasei doamne care făcea curry-ul din care se face supa respectivă”, a mai spus actorul.

Citește și: Care este motivul pentru care Adrian Nartea a mers la Asia Express alături de Cosmin Vîjeu. Ce legătură neștiută există între ei

Ulterior, aceasta s-a așezat cu ei la masă și le-a împărtășit o parte din povestea celebrului restaurant din Thailanda cu stele Michelin.

„Ei nu au avut nici măcar un gând că ar vrea să ajungă la un nivel d-asta superior. Ei nu s-au pregătit, doar și-au văzut de treaba lor. Băițeii de la Michelin au venit aici au mâncat de câteva ori și apoi v-au sunat să vă spună că ați obținut steaua. Și, colac peste pupăză, după ce au primit steaua, au rămas la fel. Pentru că pentru ei a fost un mare compliment pe care ei nu și l-au asumat. Nu au venit să pună pancarte luminoase, nu și-au făcut site. Și cel mai important nu i-au mărit prețul. La noi, înseamnă vreo 6, 7 lei”, a mai spus Adrian Nartea extrem de bucuros să a ajuns acolo.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Asia Express, sezonul 7. Ce au pățit Victor Slav și Selina la autostop: „Am scos picioarele afară”. În ce condiții au ci... Asia Express, sezonul 7. Ce echipă a ajuns prima la Irina Fodor, în cursa pentru a doua imunitate. Oana Paraschiv, în la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x