Antena Căutare

Sorin Bontea, îngrozit de o piață din Filipine, plină cu capete de porc: "Piața Obor era lux. Pe carne sunt o tonă de muște!"

După întrecerea cu broaștele, o nouă probă urât mirositoare se arată în cursa pentru ultima șansă din Filipine. Cele cinci echipe ajung într-o piață și sunt puși să caute urechi și capete de porc

Sorin Bontea, care a văzut multe în viața lui de chef, se arată îngrozit și dezgustat.

" Piața Obor de pe vremuri era lux. Pe carne sunt o tonă de muște!", exclamă Bontea. Adda e și ea la un pas să vomite de la miros. Însă, miza este una mare, căci există două variante: 100% Taiwan sau 100% România!

Ancoră roșie în Asia Express. O echipă va ieși din concurs, în ultima etapă din Filipine

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, frații Ristei, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin, Alex Abagiu și Radu sunt cele 5 cupluri de vedete care au intrat în cursa ultimatum, după ce Speak și Ștefania s-au calificat automat în etapa din Taiwan.

Pentru una dintre perechile menționate, drumul în concurs se va opri, căci la finalul acestei etape ancora este roșie. Primele trei perechi ajunse înapoi la Gina la finalul zilei vor primi automat „pașaportul de trecere” către Taiwan. Ultimele două perechi vor trece printr-un nou set de provocări dure:

„Asia Express”, sezonul 3, din nou lider de audiență! Speak și Ștefania s-au calificat automat în Taiwan! Ce îi așteaptă... Concurenții din Asia Express livrează mâncare cu mitraliera! Sorin Bontea: "Pe scaunul din față are o armă!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x