Antena Căutare

Carmen Grebenişan, primele declarații după ce s-a despărţit de iubit! "Făceam trei ani de relație, cumva acum, în perioada asta"

Asia Express şi-a pus amprenta asupra ei. Carmen Grebenişan s-a despărţit de iubit la întoarcerea din competiţie.

Aceasta avea o relație de trei ani căreia i-a pus punct după ce s-a întors din competiție.

Primele declarații după ce a renunțat la iubit: "Da, s-a încheiat! Dar nu aș vrea să comentez prea mult pe tema asta. Pur și simplu am căzut de acord să facem asta. Nu are legătură cu AsiaExpress, s-a încheiat după Revelion. Făceam trei ani de relație, cumva acum, în perioada asta și am rămas în relații ok. Adică, nu ținem legătura, dar nu suntem certați, în primul rând, și cred că asta este cel mai important.

A fost o poveste frumoasă, dar s-a terminat. Nici măcar nu am ce să-i reproșez doar că pur și simplu s-a terminat. Eu am decis să mă axez mai mult pe carieră, să pun accent pe muncă și cumva am stat mai mult în zona asta, în birou, pentru că noi stăteam împreună și încet, încet s-a răcit relația ", spune Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenişan, despre cele mai dificile momente din Asia Express. Cum a reușit să facă față situațiilor limită... Adda şi Cătălin au bătut recordul la înjurături în Asia Express, sezonul 3. Cum sunt, de fapt, în viața reală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x