Antena Căutare

Cine e Betty Salam de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce dezvăluire complet neașteptată a făcut înainte de plecare

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, se numără printre cele 9 echipe care au acceptat provocarea Asia Express sezonul 7.

colaj foto cu betty salam si catalin visanescu si poza cu sigla asia express sezonul 7 Galerie
Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt una dintre cele 9 echipe care participă la Asia Express sezonul 7 | Antena 1

Betty Salam a decis să participe, alături de soțul ei (Cătălin Vișănescu) la Asia Express sezonul 7. Înainte de-a porni pe Drumul Zeilor, îndrăgita artistă a făcut o dezvăluire neașteptată.

Descoperă în rândurile de mai jos cu ce gânduri a pornit la drum echipa formată din Betty Salam și Cătălin Vișănescu, dar și ce așteptări au cei doi concurenți de la Drumul Zeilor.

Cine e Betty Salam de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce dezvăluire complet neașteptată a făcut

Nouă echipe pornesc pe Drumul Zeilor de la Asia Express sezonul 7 și aventura îi va purta prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Una dintre echipele care au acceptat această provocare este și cea formată din Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu.

Citește și: Cine este Cătălin Vişănescu de la Asia Express sezonul 7. Participă alături de soția sa, Betty Salam, pe Drumul Zeilor

Betty Salam (pe numele ei real, Betty Stoian, fiica celebrului Florin Salam) s-a născut pe 28 august 2000 la București și are vârsta de 23 de ani. Este o artistă apreciată de mulți și se laudă cu numeroase piese de succes precum „Dacă cerul ar cădea”, „Într-o secundă”, „Acolo sus”, „La anii mei” sau „Tăticul meu, fetița mea”.

În anul 2018, aceasta s-a căsătorit cu Cătălin Vișănescu și, tot în același an, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi au demonstrat că iubirea nu cunoaște limite atunci când s-a aflat faptul că între ei este o diferență de vârstă de 11 ani. Formează un cuplu de mai bine de 9 ani.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Artista și soțul ei au decis să descopere aventurile pe care le-a pregătit Drumul Zeilor, în sezonul 7 al emisiunii Asia Express, de la Antena 1. Înainte de plecare, cei doi au făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Ce spune Betty Salam despre Asia Express sezonul 7, de la Antena 1

Iată mai jos ce a declarat Betty Salam despre participarea sa la Asia Express sezonul 7:

„Poate sunt primul concurent care vine în Asia Express și spune asta, dar în show-ul ăsta eu vreau să învăț să pierd. Cred că este foarte important în viață să știi să faci asta! În același timp este o oportunitate de a înfrunta fricile și de a descoperi noi puteri într-un mod palpitant. Stiu că nu este o competiție uşor de dus si renunţăm la confortul nostru de acasa, însă nu îmi pare rău! De asta am acceptat această propunere, fiindcă îmi voi pune la încercare limitele. Mă simt motivată să explorez lucruri noi, să înfrunt provocări și să construiesc amintiri puternice alături de sotul meu. Acesta este un pas curajos pe care îl facem împreună. Consider ca va fi o experiență de neuitat care va consolida și mai mult legătura noastră”, a spus concurenta de la Asia Express sezonul 7.

„Am ales să concurăm la această emisiune deoarece este o nouă provocare pentru noi şi este şi prima dată când suntem la un astfel de reality show. Este o ocazie pe care nu o întâlneşti de multe ori în viaţă şi asta înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi place adrenalina, competiţia şi implicarea, iar în acest concurs sigur voi avea parte de aceste sentimente. Este o oportunitate de a descoperi locuri noi, de a înfrunta provocări şi de a crea amintiri de neuitat alături de soţia mea. Abia aşteptăm să pornim în această aventură şi suntem hotărâţi să mergem până în finală. Totodată, ne-am propus de acasă ca acest drum pe care îl vom parcurge împreună să fie cu o stare de bine, de distracţie, dar să fim şi concentraţi cât de mult putem şi să dăm totul în această competiție!”, a completat Cătălin Vișănescu, soțul acesteia.

Cine e Victor Slav de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce dezvăluire neașteptată a făcut concurentul... Ce pact au făcut Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, pentru Asia Express. La ce înțelegere au ajuns încă de acas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x