Antena Căutare

Concurenți de la Asia Express, puși la pământ! Jocul sforii a adus un rezultat neașteptat

Concurenții din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au aflat cine este cea mai populară echipă, dar și cine a ocupat ultimele locuri la votul de popularitate!

După ce au trecut prin numeroase probe, vedetele au ajuns la punctul de întâlnire, unde Gina Pistol i-a așteptat cu o nouă surpriză. Echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea a câștigat amuleta și a fost anunțată că se va răsfăța la hotel.

Dar aceasta nu a fost singura surpriză pregătită, căci Gina Pistol a dat tuturor ceva de scris și astfel vedetele au fost provocate să participe la un vot de popularitate.

Concurenți de la Asia Express, puși la pământ! Jocul sforii a adus un rezultat neașteptat

Echipele clasate pe ultimele locuri la votul de popularitate s-au întrecut la proba cu sfoara

Concurenții de la Asia Express, la proba sforii

Speak și Ștefania s-au clasat pe primul loc, lucru ce a arătat că sunt cea mai îndrăgită și apreciată echipă din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

Totuși, au fost și echipe cu puține puncte, care au ocupat ultimele locuri din topul de popularitate, iar acestea au fost nevoite să participe la o probă...pe măsură: jocul sforii!

Cine s-a descurcat cel mai bine? Află totul urmărind materialul video de mai sus din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express!

Vedetele de la Asia Express au dat cărțile pe față! Cine este cea mai iubită echipă?... Râzi cu lacrimi! Florin Ristei a vrut să plimbe porcul în lesă, dar a ieșit un show de zile mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x