Antena Căutare

Cum arăta Speak în 2010, înainte să devină celebru! Fanii au reacționat imediat: „Ce creastă aveai”

Fanii celebrului Speak, care a făcut senzație în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au descoperit cum arăta acesta în urmă cu zece ani, pe vremea când avea 24 de ani!

Cum arăta Speak în 2010, înainte să devină celebru! Fanii au reacționat imediat: „Ce creastă aveai”
Speak face senzație pe internet (sursa foto: instagram)

Speak, pe numele său adevărat Ștefan Sprian, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică pop, trap și rap din România, artistul având în prezent mai bine de un milion de fani doar pe pagina sa oficială de Instagram.

Cum arăta Speak în urmă cu zece ani, când avea 24 de ani

Pe Speak am putut să-l vedem în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1. lături de frumoasa sa parteneră de viață, Ștefania, cântărețul a trecut prin zeci de misiuni dificile.

citește și: Cum a început relația dintre Speak și Stefania. Sunt împreună de trei ani

Cei doi au făcut o echipă puternică împreună și au ajuns până în finală! Acesta a fost și momentul în care Speak a decis s-o ceară în căsătorie pe Ștefania, spre marea surpriză a tuturor

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ștefan Sprianu (Speak) este acum logodit cu Cristina Ștefania Codreanu, dansatoare și cântăreață de muzică pop. Cei doi sunt mai mult decât fericiți împreună și nu ratează vreo ocazie ca să facă poze, clipuri video sau vlogguri cu ei, în cele mai surprinzătoare ipostaze.

citește și: Iubita lui Speak, cea mai fierbinte apariție de până acum! Ștefania, asemănată cu panteră neagră: „Cam indecentă”

Recent însă, Speak a postat pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie realizată în 2010, pe vremea când artistul avea 24 de ani.

Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut senzație și a adunat instant mai bine de treizeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Adevărul despre relația dintre Bogdan Boantă și Cocuța. Cum se înțeleg după experiența Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x