Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Florin Ristei, declarații incendiare din Asia Express. Cine i-a făcut viața amară în Filipine: „Sunt dușmancele noastre!”

Florin Ristei s-a întors din Asia Express. „După ce am plecat noi, în Filipine a fost un cutremur de 6,8. Am avut noroc”, a declarat artistul la Neatza cu Răzvan și Dani.

Florin Ristei a pornit în aventura vieții sale. Împreună cu fratele su, artistul a spus DA provocării Asia Express. Abia întors din Filipine, Florin a povestit cum norocul a făcut să rateze la milimetru un cutremur de 6,8 grade,

„Filipine e chiar user friendly. A fost colonie spaniolă 400 de ani, apoi au venit americanii. Oamenii vorbesc limba engleză.

„Tot ce pot să spun este că e mai real decât e la televizor. Voi o să vedeți montat, dar noi filmam câte 14 ore, de dimineață până la nouă seara. Noi doi și cameramanul. Două ore jumate nu ne-a luat nimeni cu mașina, la un moment dat....îți vine să faci orice. Te gândești poate e de la ochelari, poate e de la șapcă, poate de la geantă, poate de la frate...”, a povestit Florin Ristei.

A fost un avantaj faptul că a putut face echipă cu fratele lui?

„E un mare plus. La noi, care zice primul ceva, facem ca el. Nu există cocoșisme din astea. Mă rog, frati-miu îmi mai dădea și câte un capac din când în când. Ne-am suprins unul pe altul. Eu, care sunt cel mai agitat, eram ală calm la probe și urlam la el: Calm! Calm!”, a povestit artistul.

Cine este fanul lui Florin Ristei știe că este înnebunit după două show-uri de la Antena 1: Asia Express și Insula Iubirii. La una tocmai a participa. Înseamnă că urmează și o excursie în Thailanda?

„I-am zis Ginei la un moment dat că, pentru unele echipe, poate întreba: „Ați venit împreună. Cum plecați?” (n.r. replica deja celebră a lui Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii)

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Nico și fiica ei, Adda și soțul ei, Florin Ristei și fratele lui, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video