Antena Căutare

Miss Vientiane, "handicapul" echipei Ana și Raluka, pusă la muncă pe marginea șoselei!: "Hai să o scoatem la autostop pe duduia! Măcar atât să facă...”

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” continuă în Laos. În cea de-a doua probă, Ana și Raluka pleacă la drum cu un "handicap", oferit fetelor de echipa Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. 

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” continuă în Laos. În cea de-a doua probă, Ana și Raluka pleacă la drum cu un "handicap", oferit fetelor de echipa Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Este vorba de o localnică, venită pe tocuri, care va trebui să le însoțească pe fete pe tot parcursul probei. Problema cea mare e că tânăra nu vorbește engleza, așa că semnele și limbajul non-verbal devin obligatorii.

Iar ca să-și găsească și ea rolul, Miss Vientiane este pusă la munca pe marginea șoselei de Raluka și Ana Baniciu.

”Hai să o scoatem la autostop pe duduia! Măcar atât să facă și ea, că în rest....”, a spus Raluka.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

”Morți, copți, trebuie să dăm tot!” Vedetele pornesc într-o nouă cursă, printr-o zonă mai sălbatică din Laos... ”Am făcut spune la gură! Sunt moartă!” Vica nu mai rezistă și îi trimite un mesaj "de dulce" lui Vârciu: ”Să v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x