Antena Căutare

Provocare pentru Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț! Trebuie să rezolve cel mai greu rebus: Nu știu ce mă făceam fără Radu în Asia Express, împreună suntem puternici

Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express - Drumul Comorilor, trebuie să rezolve un rebus extrem de dificil.

Cei doi poartă cele mai haioase tricouri din conscurs făcute îaninte de începerea Asia Epress și s-au remarcat prin asta! Fac o echipă excelentă ți se bucură la maximum că reușesc de fiecare dată.

"Eu cu Alexandru ne-am cunoscut acum patru sau cinci ani la un festival de muzică. Pe vremea aia eu locuiam la Cluj și eram în aceeași gașcă. Când eu m-am mutat la București am început să cunosc oamenii pe care deja îi știam, printre care și Alexandru. Am intrat în gașca lui și de aici am ajuns și la Asia Epress. Eu l-am convins!", spune Radu Vlăduț.

Alexandru Abagiu este un make-up artist extrem de cunoscut și valoros în lumea vedetelor și a participat la Asia Epress datorită insistențelor lui Radu.

"Făceam o medie de câte ori mă spal pe zi pe mâini și este undeva între 40 și 50 de utilizări de dezinfectant. Mi-a fost foarte greu cel puțin în prima perioadă, aveam senzația că nu-mi controlam corpul pentru că voiam să-mi pun mâna pe față, să mă ajut, dar nu puteam pentru că știam că sunt murdar.", spune Alexandru Abagiu.

Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, aventuri în Asia Express: "Eu mă spăl pe mâini de 50 de ori pe zi, dar în Filipine... Nico şi Andra, noi dezvăluiri din „Asia Express”, sezonul 3. Ce a deranjat-o cel mai mult pe cântăreață. „Am stat 3-4 zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x