Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor
Logo Asia Express

Asia Express

VEZI SEZOANE INTEGRALE

Ouă putrezite și fermentate, delicatesa care a dat fiori vedetelor Asia Express! „O să-mi miroasă gura și stomacul a mort”

Concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express trebuie să mănânce ouă putrezite și fermentate, dar și capete de rață, pentru a primi monede și pentru a putea ajunge la următoarea provocare.

Odată ce au ajuns în orașul Puli, concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express află că sarcina de-a consuma tot felul de ingrediente bizare nu s-a terminat!

Ouăle putrezite și fermentate, numite „ouăle de o mie de ani” sunt o adevărată delicatesă în Taiwan. Pentru a fi obținute, acestea sunt ținute într-un Amestec de argilă, cenușă și var nestins!

citește și: „Ce om sănătos la cap mănâncă intestine de șobolan sau excremente de liliac?!”. Vedetele de la Asia Express primesc un leac bizar cu ingrediente înfiorătoare

„Am mancat multe mizerii la viata mea, dar asta le intrece pe toate”, a dezvăluit Sorin Bontea, îngrijorat de această probă.

Ouă putrezite și fermentate, delicatesa care a dat fiori vedetelor Asia Express! „O să-mi miroasă gura și stomacul a mort”

Speak în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

„O să-mi miroasă gura și stomacul a mort”, a mai adăugat Speak, care a privit cu disperare capetele de rață și ouăle putrezite.

citește și: „Mergem în Puli! Hai în Puli”. Concurenții de la Asia Express trebuie să ajungă în orașul Puli, dar nu e treabă ușoară

Miza este una uriașă, așa că fiecare echipă a făcut tot ce a putut pentru a mânca ingredientele bizare. S-a lăsat cu stări de rău, certuri și înjurături!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video