Antena Căutare

Ouă putrezite și fermentate, delicatesa care a dat fiori vedetelor Asia Express! „O să-mi miroasă gura și stomacul a mort”

Concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express trebuie să mănânce ouă putrezite și fermentate, dar și capete de rață, pentru a primi monede și pentru a putea ajunge la următoarea provocare.

Odată ce au ajuns în orașul Puli, concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express află că sarcina de-a consuma tot felul de ingrediente bizare nu s-a terminat!

Ouăle putrezite și fermentate, numite „ouăle de o mie de ani” sunt o adevărată delicatesă în Taiwan. Pentru a fi obținute, acestea sunt ținute într-un Amestec de argilă, cenușă și var nestins!

citește și: „Ce om sănătos la cap mănâncă intestine de șobolan sau excremente de liliac?!”. Vedetele de la Asia Express primesc un leac bizar cu ingrediente înfiorătoare

„Am mancat multe mizerii la viata mea, dar asta le intrece pe toate”, a dezvăluit Sorin Bontea, îngrijorat de această probă.

Ouă putrezite și fermentate, delicatesa care a dat fiori vedetelor Asia Express! „O să-mi miroasă gura și stomacul a mort”

Speak în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Speak în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: „Mergem în Puli! Hai în Puli”. Concurenții de la Asia Express trebuie să ajungă în orașul Puli, dar nu e treabă ușoară

Miza este una uriașă, așa că fiecare echipă a făcut tot ce a putut pentru a mânca ingredientele bizare. S-a lăsat cu stări de rău, certuri și înjurături!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție!

Cum găsești omul din poză, pe străzile aglomerate? Adda și Cătălin, scandal uriaș: „Nu esti tu miezul din castravete”... Au stat ca sardelele! Sorin Bontea a ajuns în brațele lui Răzvan Fodor! „Nu există așa ceva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x