Antena Căutare

Au stat ca sardelele! Sorin Bontea a ajuns în brațele lui Răzvan Fodor! „Nu există așa ceva”

De data aceasta, concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au scăpat de mâncat lucruri bizare, dar asta nu înseamnă că sarcina este mai ușoară!

Concurenții de la Asia Express sezonul 3 trebuie să transporte un ulcior greu cu vin până la următoarea misiune, dar localnicii din Taiwan nu vor să-i ajute să-l transporte.

Autostopul se dovedește a fi iar o veritabilă bătaie de cap, dar nimeni nu a renunțat, căci miza este din ce în ce mai mare.

citește și: „Ce om sănătos la cap mănâncă intestine de șobolan sau excremente de liliac?!”. Vedetele de la Asia Express primesc un leac bizar cu ingrediente înfiorătoare

Au stat ca sardelele! Sorin Bontea a ajuns în brațele lui Răzvan Fodor! „Nu există așa ceva”

Sorin Bontea a ajuns în brațele lui Răzvan Fodor

Sorin Bontea a ajuns în brațele lui Răzvan Fodor!

La un moment dat, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au găsit un șofer dornic să-i ajute cu transportul, doar că fericirea a dispărut rapid atunci când cei doi și-au dat seama că omul „are toată casa în portbagaj”!

citește și: Ouă putrezite și fermentate, delicatesa care a dat fiori vedetelor Asia Express! „O să-mi miroasă gura și stomacul a mort”

Cum s-au descurcat vedetele și la ce soluții au recurs?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au făcut concurenții rămași în competiție!

Ouă putrezite și fermentate, delicatesa care a dat fiori vedetelor Asia Express! „O să-mi miroasă gura și stomacul a mor... Sorin Bontea, un adevărat pericol! Vedeta s-a dezlănțuit la Asia Express! „Dacă erau ciori pe acolo sigur nu scăpa vreun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x