Antena Căutare

Speak și Ștefania au câștigat prima amuletă din Taiwan! Asia Express- Drumul Comorilor, lider de audienţã

Duminică seară, cele 5 echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show au trecut la nivel pe Drumul Comorilor, în prima etapă din Taiwan. Nivelul de civilizație, cu totul și cu totul altul față de cel cu care au fost obișnuiți până acum, cultura diferită, obiceiurile noi, dar și regulile de comunicare au fost primele coordonate cu care vedetele au fost nevoite să se obișnuiască: ”Suntem într-o altă lume pe care abia așteptăm să o cunoaștem!”.

Speak și Ștefania au câștigat prima amuletă din Taiwan! Asia Express- Drumul Comorilor, lider de audienţã Galerie
Speak și Ștefania

În cea de-a opta etapă a concursului, prima amuletă din Taiwan a fost adjudecată de Speak și Ștefania, care au câștigat 1000 de Euro și avantajul de a nu îndeplini următoarea probă: ”Suntem foarte fericiți! Nu ne așteptam să câștigăm!, au spus cei doi.

Vezi AICI toate momentele tari din Asia Express, sezonul 3!

Prima ediție din Taiwan a clasat Asia Express – Drumul Comorilor din nou ca lider de piață pe toate categoriile de public. Cel mai dur reality-show a ținut în fața televizoarelor peste 2 milioane de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență, de la 21:47.

Speak și Ștefania au câștigat prima amuletă din Taiwan! Asia Express- Drumul Comorilor, lider de audienţã

În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:01 – 22:51, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul tututor categoriilor de public. Astfel, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a condus cu o medie de 10,5 puncte de rating și 25.2% cotă de piață, fiind urmată de Pro TV cu 9,5 puncte de rating și 22,8 procente din cota de piață. Şi la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus topul audienţelor, întregistrând un rating mediu de 8,9 puncte şi 18% cota de piaţã, în vreme Pro TV înregistra atunci doar 8,1 puncte de rating şi 16,4 procente din cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească cel mai dur reality-show, astfel că Asia Express- Drumul Comorilor a fost lider de audiență cu o medie de 9 puncte de rating și 17.3 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa din nou pe poziţia secundã cu o medie de 8,7 puncte de rating și 16,7% cota de piață.

Pentru că nu au avut deloc timp de acomodare, primii pași ai vedetelor în Taiwan i-au condus pe un traseu în care au făcut cunoștință cu obiceiurile locale. Așa se face că echipele au descifrat hărți și expresii în chineză, au învățat să folosească bețisoarele la restaurant, au mâncat preparate tradiționale și au descoperit învățăturile lui Confucius, marele filozof chinez. Proba amuletei a stat și ea sub semnul tradițiilor taiwaneze, într-o misiune de coordonare, echilibru și rapiditate, acolo unde Speak și Ștefania s-au luptat cot la cot cu Adda și Cătălin . În ciuda faptului că Adda și Cătălin sunt cuplul ce a jucat cele mai multe probe de amuletă până în acest moment, câștigul a fost al echipei adverse, ce au dobândit și primul lor avantaj în cursa din Taiwan.

Seara de luni va continua la Asia Express, după Observator, cu primele impresii ale vedetelor după prima noapte de cazare petrecută în Taiwan. Alte misiuni le vor scoate în cale concurenților o țară aparte, iar barierele lingvistice, dar și autostopul le vor pune mari probleme. Într-una dintre probele din această seară, echipele trebuie să caute într-o pagodă imagini cu niște personaje mitologice după ce un judecător le va dezvălui numele lor în chineză: ”Mi se pare că toți arată la fel! Căutam ceva, sau pe cineva, nu știam exact ce căutăm. Și mai era și într-o limbă pe care nu o știam. Eram lipsiți de orice speranță, am zis că nu mai plecăm de aici!”. Indiciul fonetic le va da mari bătai de cap vedetelor, iar încercarea de a comunica cu localnicii va fi o altă misiune imposibilă, căci concurenții nu vor ști dacă sunt refuzați sau pur și simplu neînțeleși.

Speak și Ștefania au câștigat prima amuletă din Taiwan! Asia Express- Drumul Comorilor, lider de audienţã

Tot în această seară, telespectatorii Antena 1 pot afla care este prima echipă ajunsă la Gina Pistol. Pentru că în această etapă a concursului nu mai există imunitate mare, primul cuplu clasat se va bucura de un mare avantaj în cursă. Despre ce este vorba, cum va arăta clasamentul serii și cum se vor descura vedetele într-o nouă zi în Taiwan, cei din fața micilor ecrane pot vedea diseară, după Observator, la Asia Express- Drumul Comorilor.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 5 aprilie 2020

Adda și Cătălin, cea mai controversată echipă de la Asia Express, au făcut un tur al casei lor. Cum arată viața în izola... „Parcă am dormit sub fustă de mireasă!”.  În prima noapte în Taiwan, noroc imens pentru unii, ghinion teribil pentru alț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x