Antena Căutare

Ultimele pregătiri! Așa arată o ședință în redacția Asia Express

Cele 7 perechi de vedete au ajuns în Asia. A mai rămas foarte puțin  până cursa va începe. În Hanoi se fac acum ultimele pregătiri. 

Cele 7 perechi de vedete au ajuns în Asia. A mai rămas foarte puțin până cursa va începe. În Hanoi se fac acum ultimele pregătiri.


Pentru că este un show în care aventura este cuvântul de ordine, un show în care totul este real 100%, există și foarte multe pericole. În zilele ce preced show-ul au avut loc ședințe și întâlniri de câteva ori pe zi.


Ultimele sedințe, la care a participat întreaga echipă, au fost legate de „siguranță”, ce poți și ce nu poți să faci pe teritoriul Vietnamului, care sunt lucrurile interzise, ce se întâmplă în caz de
accidentări. Traficul este o problemă reală în Vietnam, în Hanoi, dar mai ales în zonele rurale. Pentru că semnele de circulație sunt aproape inexistente, iar în cazul în care există ele sunt total ignorate, se circulă haotic.

Acest lucru va fi un important factor de risc în această cursă, mai ales că totul este contra cronometru. Pentru orice eventualitate, cameramanii vor purta cu ei un cartonaș scris în vietnameză, care cere șoferului să circule regulamentar.

Vedetele auavut și ele parte de un scurt brief-ing, în care li s-a spus încă o dată care sunt regulile concursului: vor avea la dispoziție un dolar pe zi pentru mâncare, cazare și transport trebuie să găsească singuri, fără a plăti nici măcar un cent, de-a lungul traseului vor avea periodic de participat la diferite probe, iar înainte de începerea consursului bagajele lor vor fi controlate.

Camerele sunt și ele pregătite. Aparatura este de ultimă generație, pentru ca imaginile ce vor ajunge la telespectatori să fie de cea mai bună calitate. Partea interesantă pentru cameramani este faptul că fiecare dintre aceste camere cântărește aproape 10 kg, 10 kg pe care ei trebuie sa le poarte în spate zi de zi, alergând și urmărind non-stop concurenții.

Peste 100 de oameni lucrează la proiectul Asia Express. Pe lângă echipa din Romania, există și echipa Eccholine, companie ce deține formatul, care a adunat oameni din întreaga lume, de la asiatici la spanioli sau germani.

La un pas de a ieși din competiția Asia Express, Cătălin Moroșanu și-a pierdut pașaportul în drum spre Vietnam... La un pas de a ieși din competiția Asia Express, Cătălin Moroșanu și-a pierdut pașaportul în drum spre Vietnam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x