Antena Căutare

Vedetele de la Asia Express au dat cărțile pe față! Cine este cea mai iubită echipă?

După ce au aflat cine a câștigat proba de amuletă, concurenții din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au avut parte de o nouă provocare!

Proba de popularitate nu a avut roluil doar de-a arăta care sunt cele mai îndrăgite și apreciate echipe din Asia Express, ci și de-a determina ordinea de plecare la drum, pentru următoarea destinație.

Gina Pistol a anunțat verdictul: Speak și Stefania au fost câștigătorii și au pornit primii în cursă, spre surprinderea tuturor, care nu se așteptau la un asemenea rezultat!

Vedetele de la Asia Express au dat cărțile pe față! Cine este cea mai iubită echipă?

Care a fost rezultatul testului de popularitate?

Care a fost rezultatul testului de popularitate?

Urmărește materialul video de mai sus din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să afli ce echipă s-a clasat pe locul doi la votul de popularitate!

Echipele clasate pe ultimele locuri primesc o probă surpriză, care le va testa iar limitele, dar și forța fizică!

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat amuleta și primesc un răsfăț pe măsură, la Asia Express... Concurenți de la Asia Express, puși la pământ! Jocul sforii a adus un rezultat neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x