Antena Căutare

”Pe mine mă duce capu’, mă!” Malone vrea să ia BAC-ul, iar Roby Roberto se face prof: ”CA CAdre didactice trebuie să pregătim generațiile viitoare”

Malone are gânduri mari. Vrea un job normal, iar pentru a reuși vrea să treacă BAC-ul. Roby Roberto este pregătit să fie lângă el, la bine și la rău.

Malone are gânduri mari. Vrea un job normal, iar pentru a reuși vrea să treacă BAC-ul. Roby Roberto este pregătit să fie lângă el, la bine și la rău.

”Băi, Robycă, vreau să iau bacu’. Vreau și eu un job de om normal, o leafă normală. Să mă las de toate șmecheriile, de toate combinațiile și de toate prostiile astea pe care le facem noi. Că nu mai pot. Tu știi bine care era visul nostru. Să fim corporatiști. Pe mine mă duce capu’, mă. Avem și copilul acum...” se destăinuie Malone prietenului său cel mai bun, Roby Roberto.

Ce face Bendeac în pauzele dintre filmările de la „Băieți de oraș”. „Bravo vouă. Aș fi vrut și eu să lucrez undeva așa ... Da, da, pipi, caca! Roby Roberto și Malone, în fața celei mai ”parfumate” sarcini: ”- Pfuuuu! Astă micu' trebuie schimba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x