Baieti de oras

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac in serialul ”Băieți de oraș”, devine profesor de liceu! Cancelaria-i devine a doua casă!

 
+2 click pentru
galerie

Umor de neegalat, asta va aduce al doilea sezon al serialul ”Băieți de oraș” care va fi difuzat săptămânal, începând de miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 1. Printre surprizele pe care echipa de la ”Băieți de oraș” le-a pregãtit telespectatorilor se numără și noua postură în care este pus Roby Roberto, personaj interpretat de Mihai Bendeac.

În primul episod al serialului ”Băieți de oraș”, Roby Roberto ajunge într-o situație ce depășește orice imaginație. El devine profesor de liceu suplinitor, dar nu oricum, ci printr-o strategie bine pusă la punct cu amicul său Malone.

În ciuda rugăminților și avertizărilor partenerei sale Daniela, Roby Roberto nu se dă clintit de la decizia sa de a deveni profesor. Și totul se întâmplă cu un scop bine stabilit, acela de a-l ajuta pe Malone să treacă clasa, pentru a-și putea da examenul de bacalaureat.

Cel mai dificil pentru Roby Roberto nu este să ajungă profesor, el reușește să rezolve asta destul de rapid, însă cu mult mai greu îi va fi odată ajuns în cancelarie, unde va trebui să interacționeze cu celelalte cadre didactice.

Cum se va descurca personajul interpretat de Mihai Bendeac în postura de profesor, cum va fi întâlnirea acestuia cu elevii de liceu și ce obstacole de neimaginat va trebui să depășească în încercarea sa de a-l ajuta pe Malone, telespectatorii vor vedea începând de miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, numai Antena 1!

 

 

 

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe