Antena Căutare

Distracție pe cinste într-un club din Mamaia! Andreea Mantea și Daniela Crudu, dezmăț total! Ce au făcut vedetele

Vedetele și-au făcut de cap într-un club din Mamaia, unde sufletul petrecerii a fost nimeni alta decât Daniela Crudu care a dansat aproape toată noaptea.

Vedetele și-au făcut de cap într-un club din Mamaia, unde sufletul petrecerii a fost nimeni alta decât Daniela Crudu care a dansat aproape toată noaptea.

Mai mult de atât, la un moment dat, Cruduţa a dat chiar şi peste un fan înfierbântat care şi-a dat tricoul jos şi a luat-o în braţe pe brunetă! Asta spre disperarea ei, evident.

Dar şocul cel mare a venit atunci când am văzut-o pe Andreea Mantea! Chiar dacă în timpul zilei, vedeta e o mămică de nota 10, se pare că nu a uitat cum să se distreze noaptea, în cluburi. Mantea a fost nemulţumită de muzică aşa că i-a cerut lui Dj Rynno să o schimbe, abia după a început să danseze!

Şi nea Mărin a făcut senzaţie! Cel mai dur prezentator s-a fotografiat cu o tânără cu silicoane exagerat de mari.

În ceea ce-l priveşte pe Vârciu, ei bine, Liviu a fost văzut cum altfel decât cu o domnişoară.

Aflați mai multe detalii, aici

Răsturnare uluitoare de situaţie! Daniela Crudu, cerută de soţie!? De ce surpriză a avut parte vedeta... Daniela Crudu, senzații tari pe pământ și în aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x