Antena Căutare

Sexy „Burlăcița” Daniela Crudu spune că a fost luată prin surprindere!

Recent, Daniela Crudu a vorbit despre experiența din cadrul show-ului „Burlăcița”! Vedeta a făcut dezvăluiri incredibile despre dragoste.

Recent, Daniela Crudu a vorbit despre experiența din cadrul show-ului „Burlăcița”! Vedeta a făcut dezvăluiri incredibile despre dragoste.

Cum a fost experienta “Burlacita” pentru tine?

A fost cea mai frumoasa experienta pe care am avut-o in televiziune. Nu o sa uit nicioadata ce am trait in Italia alaturi de baieti. Sa fiu eu personajul principal intre atatia baieti, sa fiu alintata si adorata…a fost foarte frumos! Multe lucruri m-au luat prin surprindere, o sa va convingeti pe parcurs.

La ce teste ti-ai supus pretendentii? Ce declaratie de dragoste te-a dat pe spate?

Au fost tot felul de probe, am vrut sa stiu exact de ce au venit in emisiune. Sinceritatea e foarte importanta pentru mine si chiar am vrut sa stiu de ce au venit acolo. Am vrut sa fiu convinsa ca ma plac cu adevarat si ca sunt o partida buna pentru bine. A fost o experienta reala 100 %, chiar imi doream sa raman cu cineva si am avut de unde sa aleg. Zici ca au fost adusi special pentru mine!
Daniela Crudu a fost atacată de un liliac!

A reusit cineva sa-ti intre in gratii? Chiar crezi ca poti sa-ti intalnesti adevarata dragoste pe platourile de filmare, sau mizezi pe distractie?

Chiar au fost cativa care m-au cucerit, m-au pus pe ganduri si veti vedea ce se intampla. Mi-au ravasit sentimentele.

Cat de departe ai merge pentru persoana iubita? Ai vreun regret?

Pana in panzele albe! I-as sta alaturi si la bine si la rau, cum am si demonstrat pana acum. Regret uneori timpul pe care l-am pierdut, nimic altceva.

Pentru colega ta de post, Andreea Mantea, show-ul a reprezentat implinirea visului de a fi mama, dar, sentimental, nu a fost asa bine. Nu-ti e teama ca vei face o alegere gresita? (barbatii in loc sa te cucereasca pentru ceea ce esti, sa urmareasca doar promovarea de pe urma ta?)

Sunt destul de matura sa imi dau seama care ii sunt intentiile. Si probele la care i-am supus sunt pentru a-mi da seama ce vor de la mine.

Daniela Crudu este „Burlăcița” începând cu 9 septembrie, la Antena 1!

Daniela Crudu și-a surprins pretendenții cu ținutele purtate în timpul filmărilor pentru reality show-ul „Burlăcița”... Radu Vâlcan, dezvăluiri despre "Burlăcița": ”Daniela Crudu m-a impresionat. În aceast sezon se lasă cu lucruri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x