Căutare Live

Răzvan Fodor, despre separarea de familie pe perioada cât va filma ”Burlacul”: ”Iar ne despărțim”

Răzvan Fodor va avea un nou proiect de televiziune. Artistul va prezenta noul sezon al emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1. El a explicat cum va sta situația cu familia sa pe durata cât va fi plecat la filmările pentru noul sezon al show-ului ”Burlacul”.

Răzvan Fodor

Răzvan Fodor va sta din nou departe de familia sa pe durata cât va filma pentru noul proiect pe care îl are la TV. Câștigătorul Asia Express a vorbit despre separarea de soția și fiica lui.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 13 ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți.

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii Burlacul! "Nu eram convins că este pentru mine această emisiune, dar mi-am schimbat părerea!" | Video

Răzvan Fodor, despre separarea de familie pe perioada cât va filma ”Burlacul”: ”Iar ne despărțim”

”Iar ne despărțim, nici șase luni nu au trecut de când m am întors din Asia și ele au suferit foarte tare, dar acolo nu aveam telefon. Aici am telefon, am semnal, pot să vorbesc cu ele de câteva ori pe zi, să le văd, ceea ce cu siguranță mă va ajuta”, a spus el.

Răzvan Fodor a comentat și despre noua sa ipostază, aceea de prezentator al emisiunii ”Burlacul”.

”Nu m-am văzut niciodată în poziția asta de Cupidon, într-o emisiune de genul, dar… producătorii m-au făcut să înțeleg convenția asta, că nu sunt doar un prezenator care povestește ceea ce oricum se vede la televizor, și mă pot implica mai mult în a-l ghida, a-l trage de mână, în a-l împinge mai altfel, mai tupeist, mai introvertit, mai extrovertit”, a afirmat artistul.

A câștigat ”Asia Express” împreună cu chef Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au încasat fiecare câte 15.000 de euro după ce au ieșit învingători în competiția respectivă.

Ana Baniciu a vorbit despre operațiile estetice. Fosta concurentă de la Asia Express a spus adevărul despre micile ajustări

Răzvan Fodor, despre separarea de familie pe perioada cât va filma ”Burlacul”: ”Iar ne despărțim”

Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x