Sore își sărbătorește fetița în Casa Zurli

Sore este prezentă alături de fiica ei, Erin, în Casa Zurli, weekendul acesta. Micuța își sărbătorește ziua de naștere pe 25 martie, așa că vizita și revederea personajelor ei favorite sunt o bucurie și o surpriză pentru aceasta.

Sore este prezentă alături de fiica ei, Erin, în Casa Zurli, weekendul acesta

"Este o întâlnire mult așteptată de Erin, este fan Zurli de câțiva ani și își dorea din suflet să fie alături de ei, atât de aproape. Va rămâne cu siguranță o amintire de preț" declarã Sore.

Aniversarea lui Erin de anul trecut a fost în plină situație de urgență, așa că a fost o petrecere fără copii sau invitați și cu tort făcut acasă. Anul acesta, Sore încearcă să își surprindă fetița cât mai plăcut, cu tot ce ii place mai mult, cu o petrecere în familie acasă și o vizită în Casa Zurli.

Sore își sărbătorește fetița în casa Zurli

Artista o implicã pe fiica ei în activitãțile zilnice, ele gătesc împreună, cântă, dansează și chiar o lasă pe Erin să o fardeze după inspirația ei, cea mică fiind la fel de expresivă și talentată ca mama ei.

Citește și: Cristina Ciobănașu își testează norocul în Casa Zurli

Tot în emisiunea de duminica aceasta, Gașca Zurli spune mai multe copiilor despre meseria de pompier, iar atât adulții cât și copiii învață să asculte, dar și să își spună problemele fără să țipe.

Mirela Vaida și cei trei copii ai săi au fost invitați speciali în casa Zurli

Implicată în două proiecte de televiziune care o țin aproape toată ziua pe platourile de filmare, Mirela Vaida își găsește întotdeauna timp pentru familia ei. Mirela Vaida, alături de Carla, Vladimir și Tudor, cei trei copii ai săi, au invitații speciali ai Mirelei Retegan, la Roata Zurli.

Vedeta împacă foarte bine viața de familie cu cea profesională, atât latura artistică cât și cariera în televiziune. Mirela se joacă cu copiii ei, îi învață să împartă între ei și să dăruiască.

“Ne bucurăm să ne reîntâlnim cu voi, vă ducem dorul concertelor și al întâlnirilor voastre magice. Practic, ne revedem vechi prieteni”, spune Mirela despre vizita familiei sale în Casa Zurli.

Citește și: Mirela Vaida, apariție inedită alãturi de toți cei trei copii, în Casa Zurli! Ce surprize au pregătit

În același episod, Fetița Zurli învață că, de fapt, în realitatea de zi cu zi bucuria primează perfecțiunii, și că pe lângă exercițiu și muncă, pasiunea este foarte importantă pentru a reuși, dar și respectul pentru oamenii cu care faci echipă sau prietenii care îți stau alături.

Urmărește spectacolul din Casa Zurli duminică, de la ora 09:00, la Antena 1!

Ultimele știri