Antena Căutare

Chefi fără limite, 2 martie 2022. Ce chef a fost acuzat de trădare și ce s-a întâmplat la degustarea farfuriilor

Au apărut tensiuni și discuții aprinse atunci când au fost degustate farfuriile echipei mov, ce au fost pregătite la proba individuală din ediția 6 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

colaj foto cu istvan, farfuria lui si chefii, la degustarea de la chefi fara limite Galerie
Bontea, Scărlătescu, Dumitrescu și un chef din Lesbos au făcut degustarea, în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite | Antena 1

În ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat farfuriile pregătite de concurenți la proba individuală și au votat, alături de chef-ul din insula Lesbos, care a fost cel mai slab preparat.

Acesta a fost însă momentul în care au apărut certuri și acuzații de „trădare”!

Ce au decis chefii la degustare și cine a fost acuzat de trădare, în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Prima farfurie a fost cea pregătită de Tanya Povenskaia și a primit laude pentru gust și simplitate. Farfuria pregătită de Carmen Dîrvariu a avut chiftele de dovlecei și a fost criticată, în mod special, pentru faptul că mâncarea a fost destul de uscată, chiar dacă nici platingul nu a fost unul spectaculos. Istvan, în schimb, a mizat mai degrabă pe „opulență”. Piureul său, fiindcă nu a fost făcut cu blenderul, a fost apreciat, totuși nu la fel se poate spune și despre sosul ales.

„Cred că asta e prima farfurie ciudată. Sosul mă enervează”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi fără limite, 2 martie 2022. Raul și Cătălin Scărlătescu, tensiuni uriașe! De ce s-au certat și ce s-a întâmplat

Chiftelele în sos ale lui Raul Bodoșcă au reușit să intrige din plin papilele gustative ale celor trei chefi, mai ales datorită faptului că s-a folosit scorțișoară, cuișoare și alte ingrediente neașteptate. Apoi, ultima farfurie, cea făcută de becky, a fost apreciată pentru aspect, dar mai puțin pentru gust.

Totuși, părerile au fost împărțite, căci Sorin Bontea nu a considerat că aceasta a fost cea mai slabă farfurie. De aici s-au născut și numeroase certuri și replici neașteptate, în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ne-am luat la ceartă, bineînțeles”, a zis Scărlătescu.

„Cumva am căzut eu la jumate.”, a spus Florin Dumitrescu, cel care apoi a ales să își schimbe votul, ca să se termine discuțiile în contradictoriu.

Citește și: Chefi fără limite, 1 martie 2022. Istvan Kozocsa a făcut show în bucătărie alături de Rebecca Bumputu (Becky) la proba brunch-ului

„Dumitrescu s-a sucit și a fost un pic trădător”, a dezvăluit Scărlătescu la finalul jurizării.

Cum s-a terminat această jurizare și la ce concluzie s-a ajuns? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 6 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 2 martie 2022. Cine a obținut avantajul, înainte de proba individuală de gătit. Ce a urmat... Eliminare Chefi fără limite, 2 martie 2022. Ce concurent a părăsit competiția. Cătălin Scărlătescu l-a pierdut pe Raul B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x