Antena Căutare

Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Concurenții au avut parte de surpriza vieții lor. Unde au fost puși să doarmă în Grecia

În ediția de Chefi fără limite, din 21 februarie 2022, concurenții echipelor conduse de jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decoperit locul în care vor dormi pe parcursul experienței fără limite în Grecia. Prima destinație a sezonului este insula Chios, a cincea insulă ca mărime din Grecia.

colaj de fotografii cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și concurentii din echipele lor Galerie
În ediția de Chefi fără limite, din 21 februarie 2022, concurenții echipelor conduse de jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decoperit locul în care vor dormi pe parcursul experienței fără limite în Grecia. | Antena 1/ Chefi fără limite

Aventura a început pentru cei 18 concurenți de la Chefi fără limite încă din prima zi, când au descoperit cum arată casele în care vor locui pe parcursul show-ului culinar. Prin emoții mari nu au trecut doar echipele, ci și chefii, care vor fi supuși la presiuni mari.

“Sunt emoționat de ce a fost până în momentul de față, dar și de ce urmează, pentru că nu știm ce urmează!”, mărturisește chef Cătălin Scărlătescu.

Cum arată camerele în care vor locui concurenții timp de două luni la Chefi fără limite

Irina Fodor i-a rugat pe chefi să prezinte echipelor casele în care se vor odihni și vor locui pentru aproximativ două luni de zile din momentul sosiri: “Aș vrea să le arătați echipelor voastre casele lor pentru următoarele aproape două luni”, spune prezentatoarea Chefi fără limite.

“Poftim? Băi, ești nebun? Nu cred așa ceva”, au fost primele reacții ale concurenților din fiecare echipă. Însă, așa cum Irina Fodor ne-a anunțat încă de la început de emisiune, condițiile nu vor fi unele perfecte, ba chiar “suburbane”, iar provocările vor fi din ce în ce mai multe pe zi ce trece.

“Nu există, n-ai cum să dormi în așa ceva!”, spune Mary Tarbuc, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu. Sorin Bontea s-a amuzat când i-a văzut pe concurenți stupefiați: “Și încă nu au văzut camerele!”, spune acesta râzând. Concurenții vor locui în patru dormitoare și vor avea acces la patru băi. Concurenții vor dormi pe o barcă - VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI.

Ce o să mă mai distrez cu oamenii ăștia, Doamne!, spune încântat și amuzat de situație chef Florin Dumitrescu

“Unde este dușul? Chiuveta este dușul! Deci, noi practic trebuie să facem duș în fața chiuvetei, care este și în fața WC-ului”, spune Francisc Șandor, concurentul din echipa lui Sorin Bontea. “Eu am dormit și mai rău, nu asta este problema, dar nu știu cum e să stai două luni de zile”, mărturisește chefi Sorin Bontea.

“Am vrut să o strig pe maică-mea, dar nu cred că mă auzea, să zic unde m-ai lăsat să plec?, spune vizibil tensionată Dana Rădulescu, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu.

Sezonul acesta chefii iau cu asalt bucătăria mediteraneană, într-un labirint ala aromelor, într-un templu al gusturilor: Grecia. Acolo unde alături de echipele lor vor avea parte de un festin vizual și culinar, dar și un război al celor mai bune preparate.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Cum arată echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătes... Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Irina Fodor a anunțat trei probe de foc pentru chefi, iar telefoanele au fost con...
Video Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Joi, 28.04.2022, 13:00
Video recomandate
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa!
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa! Vineri, 22.09.2023, 20:45
Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

În ediția difuzată pe 12 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se luptă pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. Deși au fost confuzi când au alfat ce trebuie să facă, cei trei chefi au trecut la treabă și au dat tot ce au mai bun.

Miercuri, 14.09.2022, 21:00
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

În ultimul episod de “Chefi fără limite, în spatele camerelor” vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, în Marea Finală, fiind momente surprinse dincolo de ceea ce văd telespectatorii. Iată cum s-a văzut Finala prin ochii echipei de producție și ce nu a avut ocazia audiența să surprindă.

Sambata, 30.04.2022, 13:23
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Miercuri seară, Chefi fără limite și-a desemnat câștigătorul primei ediții desfășurate în Grecia. După o finală grea, jucată alături de Laura Eremia și Istvan Kozocsa, Nobo din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea și-a adjudecat titlul primului sezon Chefi fără limite și premiul de 30.000 de Euro, demonstrând juriului că merită titlul de chef fără limite.

Joi, 28.04.2022, 14:12
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Daniel Jumuga (Nobo) este câștigătorul Chefi fără limite! În finala show-ului de cooking și aventură a avut alături una dintre cele mai importante persoane din viața sa, partenera lui de viață, pe care a strâns-o la piept cu putere când a pășit timid pe porțile platoului.

Joi, 28.04.2022, 13:54
x