Căutare Live

Avantajul lui Scărlătescu la Chefi fără limite: „În limba greacă sunt fluent”. Show-ul începe în februarie, la Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format original de adventure - cooking show. Chefi fără limite, ce are premiera în februarie la Antena 1, este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Avantajul lui Scărlătescu la Chefi fără limite: „În limba greacă sunt fluent”

Antena 1

Pasionat de călătoriile cu barca prin Grecia, chef Cătălin Scărlătescu s-a simțit la filmările Chefi fără limite ca acasă, motiv pentru care colegii săi au simțit că pleacă în luptă cu un mic dezavantaj.

Chef Cătălin Scărlătescu: „În Grecia, am inventat eu gastronomia”

Știți deja că sunt îndrăgostit de Grecia, aşa că să gătesc şi să văd cele mai frumoase insule greceşti este pentru mine competiţia perfectă. În Grecia am inventat eu gastronomia, acum șase milenii! În limba greacă sunt fluent, sau asta îi las pe Bontea și Dumitrescu să creadă!, a mărturisit îndrăgitul chef.

Citește și: Vremea, cea mai mare provocare la Chefi fără limite: „Ceva ieșit din comun”

Provocarea reală la Chefi fără limite a fost faptul că chefii nu au mai avut la îndemână ingredientele de gătit și au fost nevoiți să le obțină în urma unor probe și misiuni. Așa se face că cei trei și-au scos așii din mânecă și de data aceasta, pentru a fi cu un pas înainte.

„Bontea și Dumitrescu nici nu realizează cu ce avantaj intru în competiție. În primul rând, cunosc cel mai bine Grecia, cunosc felul de a fi al localnicilor și mai cunosc și limba! Sincer să fiu, știu doar câteva cuvinte, dar asta rămâne între noi! Am mai inventat eu câteva, să pară că vorbesc fluent, ca să îi pun în gardă”, a mărturisit chef Scărlătescu râzând.

Citește și: Sorin Bontea, primele detalii despre concurenții și echipele de la Chefi fără limite! Ce a zis despre Scărlătescu și Dumitrescu

Dacă limba greacă va fi sau nu un avantaj pentru chef Scărlătescu, telespectatorii vor afla în primul sezon al show-ului Chefi fără limite, ce are premiera în februarie la Antena 1.

Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu se vor duela și vor dezvălui povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești, descoperind gusturi și destinații noi.

În ce lună se difuzează Chefi fără limite pe Antena 1. Detalii despre show-ul culinar de aventură... Chefi fără limite, filmat în două anotimpuri: „Ne încălzeam mâinile la aragaz”. Din februarie, la Antena 1...
Ultimele știri
x