Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Nu are nevoie de faimă, căci are ani buni de televiziune în spate! Celebra jurnalistă Roxana Gabor Ionescu: „Sunt un om în căutări. Întotdeauna când gătesc, mă întreb ce-aș vrea eu să mănânc!”

 

Celebra jurnalistă Roxana Gabor Ionescu a venit să se simtă bine la „Chefi la cuțite” și să transmită asta mai departe. Nu crede în titulatura „femeie de succes”, ci încearcă mereu să se depășească. A venit să demonstreze chefilor că e foarte pricepută într-ale gătitului.

Un filipinez face spectacol: „Astăzi o să gătesc tot ce sunt eu, o să pun dragoste, pasiune!”/ Chefii: „Pastele acestea se fac în mai puțin de 15 minute. Noodles cu panseluțe!”

„Sunt un om în căutări. Întotdeauna când gătesc, mă întreb ce-aș vrea eu să mănânc!”, spune Roxana. La 41 de ani, concurenta a adunat mulți ani de televiziune în spate și în ultima perioadă, îi ajută pe oameni să  evolueze prin training-uri de dezvoltare personală. A venit cu un preparat complex, o salată în care ingredientul-secret e însăși dragostea.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe