Căutare Live

Afinele, cele mai puternice "medicamente" naturale

Sezonul afinelor se apropie, iar daca iti place sa le consumi in stare cruda, esti de doua ori avantajat. Stiai aceste lucruri despre afine?

Sezonul afinelor se apropie, iar daca iti place sa le consumi in stare cruda, esti de doua ori avantajat.

Stiai aceste lucruri despre afine?
Mici, delicioase, cu un gust usor acrisor, cu o culoare inchisa, afinele, in special cele de padure, sunt adevarate boom-uri de vitamine, si atentie, in stare absolut naturala. Se stie ca fructele inchise la culoare abunda in antioxidanti atat de necesari bunei functionari a organismului.
Alaturi de fragi, zmeura, afinele reprezinta adevarate medicamente naturale, benefice in cazul diferitelor afectiuni. Ajuta la regenerarea vaselor de sange, ajuta la scaderea si reglarea glicemiei, normalizeaza tranzitul intestinal, etc.
Asadar, data viitoare cand vrei sa te bucuri de o portie de afine, gandeste-te cate beneficii iti aduc si fa-ti un obicei de a le consuma zilnic, la micul dejun sau ca si gustare! Vei avea numai de castigat!
Gustare delicioasă pentru curioși! Încearcă un alt tip de mic dejun, ce te va cuceri instant! Îți va ploua în gură dacă ... Supa de rosii, deliciul racoritor al verii...
Ultimele știri
x