Antena Căutare

Aperitive pentru mese festive, simple și rapide, cu ingrediente puține! Vol au vent cu cremă de brânză și legume.

Se apropie sărbătorile și sunteți în pană de idei în privința aperitivelor? Aerate și ușoare, ca o adiere de vânt, aceste coșulețe din foietaj umplute cu cremă de bânză, vor fi de mare efect printre aperitivele unei mese festive!

Se apropie sărbătorile și sunteți în pană de idei în privința aperitivelor?
Aerate și ușoare, ca o adiere de vânt, aceste coșulețe din foietaj umplute cu cremă de bânză, vor fi de mare efect printre aperitivele unei mese festive!

Ingrediente

  • Pentru coșulețe:
  • 800 g aluat de foietaj
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1/2 linguriță de lapte
  • chimen măcinat
  • piper
  • sare
  • Pentru umplutură:
  • 500 g cremă de brânză
  • 1 ardei gras, roșu
  • 1 roșie
  • 1 castravete
  • frunze de busuioc pentru decor

Mod de preparare vol au vent cu cremă de brânză și legume

Articolul continuă după reclamă

Lăsăm aluatul de foietaj să se dezghețe la temperatura camerei, dar nu definitiv.

Cu un decupator cilindric decupăm cerculețe în număr par.

La jumătate din cerculețe decupăm interiorul cu un alt decupator cu diametrul mai mic.

Amestecăm gălbenușul cu lapte, un praf de sare, un praf de chimen și unul de piper și ungem cerculețele întregi cu acest amestec.

Peste cerculețele întregi, așezăm cerculețele decupate și le presăm ușor pentru a se lipi, apoi le ungem și pe acestea cu amestecul de mai sus.

Le așezăm în forme de brioșe ca să nu se deformeze și le dăm la cuptor pentru 25-30 de minute, sau până se rumenesc frumos.

Le lăsăm să se răcească, apoi le umplem cu orice cremă de brânză, sărată și le decorăm cu felii de legume proaspete.

Le servim printre aperitivele unei mese festive.

Cea mai bună rețetă de post din lume! Paste fără carne, în doar trei pași simpli!... Chec delicios din banane coapte, foarte simplu și ușor de preparat!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x