Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Aripioare de pui caramelizate cu dulceață de ardei iuți

 

Foarte gustoase și frumos colorate aceste Aripioare de pui caramelizate cu dulceață de ardei iuți, potrivite pentru mesele de prânz, cină, sau picnicuri!

Dulceața de ardei iuți o puteți prepara după această rețetă.

O altă rețetă interesantă, din aceeași categorie, este și rețeta de Aripioare de pui dulci-picante.


Ingrediente pentru Aripioare de pui caramelizate cu dulceață de ardei iuți


Mod de preparare Aripioare de pui caramelizate cu dulceață de ardei iuți

Aripioarele de pui se condimentează cu sare, piper și se stropesc cu puțin ulei de măsline
Se dau la rece pentru 2-3 ore pentru a se marina.
Dulceața de ardei iuți se trece prin sită pentru a fi mai fină, eventual se diluează cu puțină apă.
Se scot aripioarele de la frigider, se ung cu dulceața de ardei și se așază într-o tavă unsă.
Se dau la cuptor, la foc mediu,  până sunt bine pătrunse și bine rumenite.
Se servesc cu garnitura preferată.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe