Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Cum faci cele mai gustoase aripioare de pui dulci-picante!

 

Unul dintre cele mai simple îndrăgite preparate, sunt aripioarele de pui dulci-picante. Iar dacă sunt și crocante, atunci deliciul este maxim.


Ingrediente pentru Aripioare de pui dulci-picante

  • 1 kg aripioare de pui
  • 100 g arahide
  • 200 ml sirop de arțar
  • scorțișoară
  • anason stelat
  • 1-2 lămâi
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • chilli
  • 5-6 căței de usturoi

Mod de preparare Aripioare de pui dulci-picante

Aripioarele se masează cu ulei de măsline și zeamă de lămâie, se condimentează cu sare, piper, puțin chili și se așază într-o tavă de cuptor unsă.
Se dau la cuptor până se rumenesc bine, întorcându-le de pe o parte pe cealaltă.
Se adaugă în tavă și batoane de scorțișoară, anason stelat, felii de lămâie, dar și câțiva căței de usturoi nedecojiți.
Când sunt bine rumenite, aripioarele de pui se ung, cu sirop de arțar, se presară arahide coapte și măcinate, puțin chilli și se mai lasă la cuptor 10 minute, pentru a se carameliza frumos.
Se servesc cu orice garnitură se dorește și o salată de murături sau legume.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI