Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Biban de mare cu legume mediteraneene și piure de cartofi mov

 
+2 click pentru
galerie

Culoare și savoare într-o rețetă exotică ce te îmbie dintr-o privire s-o savurezi instant: „Biban de mare cu legume mediteraneene și piure de cartofi mov”!

Foarte gustos este și acest preparat: Biban de mare cu piure de conopidă, sfeclă caramelizată și sos vierge, dar mai simplu și la fel de gustos este și acest Biban de mare în sos de roșii cu usturoi și busuioc.


Ingrediente pentru Biban de mare cu legume mediteraneene și piure de cartofi mov

  • 1 vânătă
  • 1 zucchini
  • 1 ardei gras, roșu
  • 1 morcov
  • 1 ceapă roșie
  • 50 g unt
  • 30 ml oțet balsamic cu portocale
  • sare
  • piper
  • 1 lingură zahăr
  • 400 g biban de mare, file
  • 400 g cartofi mov
  • 1oo ml smântână 
  • 100 g unt

Mod de preparare Biban de mare cu legume mediteraneene și piure de cartofi mov

Fileurile de biban de mare seung cu puțin ulei de măsline și oțet balsamic, se condimentează cu sare și piper și se rumenesc la tigaie, mai întâi pe partea cu piele, apoi se întorc și pe cealaltă parte. Se adaugă puțin unt pentru cremozitate.

Legumele se spală, se feliază grosier și se caramelizează în unt cu zahăr și oțet balsamic.

Pentru piureul de cartofi mov, se curăță cartofii, se taie în cuburi și se fierb în apă cu sare. Apoi se scurg și se pasează asezonați cu unt și smântână. Se trece piureul prin sită pentru a fi cremos. 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe