Pentru atunci când pofta de dulce e mare, iar timpul nu-ți e chiar prieten bun, acest Blueberry cheesecake, este desertul ce te poate salva.
Ingrediente:
- 125 g biscuiți digestivi
- 50 g unt moale
- 150 g afine
- 150 g zahăr
- 30 g zahăr vanilat
- 250 g mascarpone
- 100 g smântână pentru frișcă
Mod de preparare Blueberry cheesecake
Se trec biscuiții digestivi prin robot, apoi se amestecă cu untul moale, până acesta se topește și rezultă un aluat nisipos.
Afinele se trec prin blender împreună cu 75 g de zahăr, apoi sosul rezultat se trece prin sită.
Se opresc câteva afine și pentru decor.
Smântâna pentru fișcă se mixează împreună cu 75 g zahăr, până devine fermă, apoi se amestecă cu mascarponele și zahărul vanilat.
Se asamblează deliciosul blueberry cheesecake alternând biscuiții cu crema de mascarpone și sos de afine.
Se decorează cu afinele oprite și microplante.
Tigaie picantă cu carne și legume, un deliciu de renume! Regis Stone te învață cum să gătești sănătos și gustos!... Mănânci chiftele arăbești și nu poți să te oprești! Sunt simplu și rapid de făcut, iar gustul este desprins parcă din „O...