Ingrediente
- 100 g zahăr
- 100 g unt
- 200 ml smântână pentru frișcă
- 200 g nucă de cocos
- un praf sare
- 300 g ciocolată
- 100 ml smântână pentru frișcă
Mod de preparare
Stiați că acele bounty bars pe care le admirați în vitrinele cofetăriilor se pot prepara și acasă?
Iată aici rețeta noastră, ușoară și delicioasă!
Se pun într-un vas, pe foc, smântâna, zahărul, untul și un praf de sare.
Se amestecă până se diluează totul și se omogenizează, apoi se trage vasul de pe foc și se adaugă nuca de cocos.
Se amestecă intens până la omogenizare, apoi se răstoarnă compoziția pe hârtie de copt în strat gros de 2 cm.
Se taie în fâșii dreptunghiulare și se lasă să se răcească bine.
Se topește ciocolata în smântâna încălzită la bain marie, apoi se scufundă fâșiile de cocos în ea, cu mare grijă, și se scot pe un grătar.
Se dau la rece și se servesc cu mare poftă.