Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Cea mai bună friptură din lume se face din ceafă de porc sau cotlet, totul stropit cu cidru de mere! Rețeta e simplă

 

Dacă ți-e poftă să savurezi o mâncare cu adevărat gustoasă, atunci trebuie să afli cât de simplu este să pregătești cea mai bună friptură din lume! Cum poți pregăti o porție de ceafă de porc sau niște cotlet, cu aromă de cidru de mere? 

Pentru a pregăti această rețetă delicioasă de friptură de porc nu ai nevoie de multe ingrediente, căci secretul constă în două ingrediente extrem de ieftine și la îndemâna oricui!

Ca să pregătești cea mai bună friptură din lume, din ceafă de porc sau cotlet, cu aromă de cidru de mere, vei avea nevoie de:


  • felii de ceafă de porc și/sau cotlet de porc
  • ulei
  • o sticlă mică de cidru de mere 
  • condimente pentru porc (sare, piper, boia, coriandru pudră etc)

Cea mai bună rețetă de friptură de porc, din ceafă sau din cotlet:

Începem cu pregătirea bucăților de carne. Acestea se feliază de grosime potrivită și se ung cu puțin ulei. Apoi se presară mixul de condimente peste carne și, cu mișcări circulare, se distribuie totul uniform, pe ambele părți.

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt se toarnă o ceașcă mică de ulei și se pun bucățile de carne de porc, apoi se dă totul la cuptor. Avem grijă să întoarcem bucățile de carne și, la jumătatea timpului de copt, turnăm o sticlă mică de cidru de mere. Când friptura s-a rumenit frumos așezăm totul pe o farfurie și asta e tot. 

Poftă bună!

Nu uita! Poți descoperi zeci de rețete delicioase pe pagina emisiunii „Chefi la cuțite”! 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI