Antena Căutare

Cea mai bună rețetă de friptură de porc cu sos de ciuperci se face imediat și succesul e garantat!

Dacă te-ai săturat de cartofi prăjiți și alte mâncăruri obișnuite și lipsite de gust, atunci nu ezita să încerci o super rețetă de friptură de porc cu sos aromat de ciuperci!

Dacă te-ai săturat de cartofi prăjiți și alte mâncăruri obișnuite și lipsite de gust, atunci nu ezita să încerci o super rețetă de friptură de porc cu sos aromat de ciuperci!

Mâncarea se face imediat și nu e nevoie de ingrediente complicate. Nu are nici multe calorii, motiv pentru care este o alegere potrivită pentru orice moment al zilei.

Pentru a pregăti rețeta de friptură de porc cu sos de ciuperci vei avea nevoie de următoarele ingrediente:


  • 800 gr pulpă de porc
  • Ceapă
  • 2 conserve de ciuperci (sau 500 gr ciuperci proaspete)
  • Câțiva căței de usturoi
  • Un cub de unt
  • Jumate de pahar mare de smântână
  • Jumate de pahar de vin alb
  • Sare și piper

Cum se face rețeta noastră de friptură de porc cu sos de ciuperci?

Extrem de simplu și rapid, iar rezultatul este unul de excepție! Noi am ales să folosim o tigaie din gama Regis Stone, ca să nu se lipească deloc friptura de porc, dar nici sosul din ciuperci. Totul se datorează faptului că aceste tigăi au un înveliș special, antiaderent, ce previne lipirea alimentelor, chiar dacă nu folosești ulei deloc!

Începem rețeta simplu. Tăiem carnea în felii potrivit de groase, încingem tigaia și o rumenim frumos în unt. Stropim cu vin și lăsăm să dea puțin în clocot. Apoi adăugăm ceapa tocată mărunt și ciupercile feliate și adăugăm puțină apă. Când legumele s-au muiat adăugăm smântâna, usturoi pisat și se mai lasă câteva minute, la foc mic. Se adaugă sare și piper după gust și asta e tot!

Mâncarea noastră s-a făcut imediat și nu s-a lipit, fiindcă am avut grijă să folosim o tigaie Regis Stone Pan, ce ne asigură o calitate superioară față de tigăile ceramice obișnuite. Acesta este și motivul pentru care concurenții de la emisiunea „Chefi la cuțite” aleg produsele din gama Regis Stone, fiindcă orice bucătar adevărat știe că reușita unei rețete depinde și de calitatea instrumentelor de gătit folosite.

Carnea nu s-a lipit, iar ciupercile și-au păstrat forma și culoarea plăcută, totul datorită stratului antiaderent, ce împiedică lipirea alimentelor. În plus, ingredientele și-au păstrat nu doar aspectul, ci și substanțele nutritive.

Un alt avantaj pe care îl ai dacă folosești o tigaie Regis Stone Pan este acela că vei spune adio mirosului și urmelor de arsură, dar și neplăcerii de a curăța totul cu soluții scumpe. Tigaia se curăță imediat, ca și când nici nu ar fi fost vreodată murdară.

Și nu uita! Poți să câștigi o astfel de tigaie dacă participi la cel mai tare concurs al momentului! Intră pe pagina emisiunii „Chefi la cuțite” și dotează-ți bucătăria cu un produs Regis Stone!

Jurizarea pe nevăzute surprinde cu rețete delicioase la „Chefi la cuțite”... Chefii vor avea parte de o SURPRIZĂ URIAȘĂ în ediția de luni: „El m-a înscris, el m-a adus aici!”. Cine se ascunde în sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x