Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Cea mai delicioasă rețetă DE POST! Ingredientul secret cu care prepari cei mai delicioși cartofi

 

Pentru că suntem în plin post al Crăciunului, iată o rețetă veche de ''Cartofi de post'', publicată în ''Carte de bucătărie - 1501 feluri de măncări'', în anul 1935, cu o prefață de Constantin Bacalbașa.

Cartofi de post 

INGREDIENTE:

- cartofi

- ceapă

- ulei

- sos de roșii

- sare, piper

- pătrunjel

 - cașcaval de post

MOD de preparare:

Se curăță cartofii, îi tai bucățele și-i prăjești în ulei. Mai apoi, prăjești ceapă în untdelemn, o pui peste cartofi, pui puțină apă, sare, pătrunjel, sos de pătlăgele roșii, piper și lași să fiarbă. Când a scăzut sosul, se adaugă, de preferat, cașcaval de post, care va oferi gustării tale un gust delicios.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe