Antena Căutare

Cea mai delicioasă rețetă DE POST! Ingredientul secret cu care prepari cei mai delicioși cartofi

Pentru că suntem în plin post al Crăciunului, iată o rețetă veche de ''Cartofi de post'', publicată în ''Carte de bucătărie - 1501 feluri de măncări'', în anul 1935, cu o prefață de Constantin Bacalbașa.

Pentru că suntem în plin post al Crăciunului, iată o rețetă veche de ''Cartofi de post'', publicată în ''Carte de bucătărie - 1501 feluri de măncări'', în anul 1935, cu o prefață de Constantin Bacalbașa.

Cartofi de post

INGREDIENTE:

- cartofi

- ceapă

- ulei

- sos de roșii

- sare, piper

- pătrunjel

- cașcaval de post

MOD de preparare:

Se curăță cartofii, îi tai bucățele și-i prăjești în ulei. Mai apoi, prăjești ceapă în untdelemn, o pui peste cartofi, pui puțină apă, sare, pătrunjel, sos de pătlăgele roșii, piper și lași să fiarbă. Când a scăzut sosul, se adaugă, de preferat, cașcaval de post, care va oferi gustării tale un gust delicios.

„Bombițe” delicioase de carne, învelite în „palton” de ceapă și bacon aromat! Se fac imediat și succesul este garantat!... Cozonac cu nucă și ciocolată. Rețetă simplă și cu reușită sigură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x