Căutare Live

Cum să prepari CEA MAI BUNĂ LIMONADĂ! Te costă cinci lei, te ajută să slăbești și „te răcorește” chiar și în cele mai aride zile de vară

A venit vara  și limonada ar trebui să fie o băutură pe care să o avem mereu în frigider. Răcoritoare și sănătoasă, limonada ajută organismul să nu se deshidrateze și-i furnizează antioxidanți și vitamina C.

A venit vara și limonada ar trebui să fie o băutură pe care să o avem mereu în frigider. Răcoritoare și sănătoasă, limonada ajută organismul să nu se deshidrateze și-i furnizează antioxidanți și vitamina C.

Ingrediente:

- o cană de zahăr

- o cană de apă (pentru siropul din zahăr)

- o cană de suc de lămâie

- 3-4 căni de apă rece

Mod de preparare

Se face siropul simplu, dizolvând zahărul în apă caldă. Între timp, stoarce sucul din 4-6 lămâi, cât să se umple o cană.

Adăugă sucul de lămâie peste sirop şi apoi 3-4 căni de apă rece, în funcţie de cât de concentrată vrei să iasă limonada.

Dacă este prea dulce, mai poţi adăuga suc de lămâie. Lasă limonada la frigider aproximativ jumătate de oră.

Se serveşte cu gheaţă şi felii de lămâie.

Cum se fac cele mai bune ciupercuțe umplute din lume! Minunea e gata în doar 20 de minute!... Gustul copilăriei nu poate fi uitat vreodată! Îți aduci aminte de FRIGĂNELE/ pâinea cu ou pe care ți-o pregătea mama sau...
Ultimele știri