Ți-e poftă de ceva bun dar simplu și rapid de făcut? Atunci ce zici de o porție apetisantă de ciupercuțe umplute cu pui?
Ai nevoie de:
- 1 kg ciuperci (champignon, mărime mai mare)
- 800 grame piept de pui
- sare și piper
- 2-3 roșii
- curry (o lingură)
- mărar (2 legături)
- cașcaval
- ceapă (2 bucăți)
- usturoi
Cum se face?
Curăță ciupercile și scoate-le codițele. Toacă ceapa și carnea și călește-le în ulei. Adaugă și cățiva căței de usturoi tocați și alți câțiva pisați bine. Adaugă roșiile tocate, sare, piper și curry după gust, apoi adaugă și o legătură de mărar tocat.
Când compoziția e făcută bine începe să umpli pălăriile ciupercilor. Rade cașcaval și mărar și bagă la cuptor timp de 20-30 de minute, până vezi că ciupercile s-au muiat.
Poftă bună!
Acesta este cel mai bun sos pentru salate! Se face imediat cu doar câteva ingrediente! Sigur o să iubești acest dressing... Cum să prepari CEA MAI BUNĂ LIMONADĂ! Te costă cinci lei, te ajută să slăbești și „te răcorește” chiar și în cele mai ar...