Rulada cu ciocolată şi cremă de brânză se pregăteşte foarte uşor, cu puţine ingrediente, în mai puţin de jumătate de oră. În plus, are un gust minunat!
Ingrediente:
Pentru blat:
200 g ciocolata neagra
5 linguri cu faina
3 oua
Pentru crema:
250 g crema de branza
250 g mascarpone
Pentru glazura:
200 g ciocolata
75 grame unt
Mod de preparare:
Se bat albuşurile cu două linguri de zahăr, apoi se încorporează gălbenuşurile şi ciocolata topită. Se adaugă făina şi se amestecă. Compoziţia se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se ţine la cuptor timp de 15 minute. Când e gata, se întinde crema de brânză amestecată cu mascarpone. Se rulează prăjitura.
Într-un bol separat, se topeşte ciocolata la bain-marie împreună cu untul. Pe fiecare felie de ruladă se pune ciocolată topită, apoi se bagă la frigider. Poftă bună!