Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Gazpacho de castraveți. O supă rece, perfectă pentru perioada caniculară!

 

Pentru zilele de vară caniculare, un gaspacho de castraveți este ideal pentru răcorire și hidratare.


Ingrediente pentru Gazpacho de castraveți

  • 2 castraveţi proaspeţi
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 400 g iaurt gros
  • sare
  • piper
  • cuburi de gheaţă
  • frunze de mentă
  • mărar verde
  • crutoane de pâine
  • cremă de brânză

Mod de preparare Gazpacho de castraveți

Castraveții se curăță, de coajă și semințe, se toacă în cuburi și se adaugă în recipientul blenderului. Se adaugă frunze de mentă, usturoiul, uleiul de măsline și iaurtul și totul se transformă într-un sos cursiv. Se adaugă apoi cuburi de gheață și din nou se blendează. La final se potrivește gustul cu sare, piper și se adaugă mărar tocat.

Gaspacho de castraveți se servește rece cu crutoane de pâine tartinate cu cremă de bânză.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe