Ingrediente
- 600 gr ceapă albă
- 600 gr ardei kapia roșu
- 600 gr cartofi
- 200 gr morvovi
- 1 kg muschi de vită
- 8 buc. ardei iute roșu
- 30 gr chimen semințe
- 200 gr boia de ardei dulce
- sare
- piper
- ulei
- 1 sticluță sos worcestershire
- 200 ml coniac
Mod de preparare
Se curăță ceapa, ardeii, morcovii, se toacă mărunt și se călesc în ulei, apoi se adaugă apă fierbinte și cartofii curățați și tocați în cuburi.
Articolul continuă după reclamă
Carnea se taie în cuburi și se prăjește în ulei, apoi se nadaugă sosul worcestershire și coniacul și se lasă să fiarbă până se obține o reducție consistentă.
Se adaugă apoi peste cartofii fierți și se mai lasă câteva minute să fiarbă împreună, asezonându-se după gust cu chimen, sare, piper și boia de ardei.
Se servește gulașul, presărat cu verdeață.
Banjalucki File... Paste cu midii în stil italian...