- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Dacă te-ai săturat de sandvișurile obișnuite și vrei să încerci ceva nou, atunci lipiile libaneze sunt salvarea ta!
Cu o singură lipie poți face adevărate minuni.
Dimineața, dacă îți place să mănânci ceva dulce, poți întinde gem, miere sau ciocolată tartinabilă pe lipia pe care o rulezi și apoi o savurezi.
Daca la prânz ești pe fugă, poți face un wrap cu maioneză, bucăți de piept de pui, ceapă, roșii, castraveți, salată și tot ce mai dorești.
Sau poate preferi varianta cu ou, roșii, castraveți, ceapă, maioneză, brânză sau cașcaval!
Nici varianta de lipie cu șuncă, brânză sau cașcaval nu e rea! În loc de șuncă poți folosi și salam!
La cină poți încerca ceva cu adevărat gustos! Iei lipia, o pui pe focul de la aragaz câteva secunde ca să se moaie, o desfaci pe muchie, o ungi în interior cu brânză topită sau pateu, închizi lipia și apoi o încălzești pe o parte și pe alta pe focul de la aragaz. Sau poți folosi felii subțiri de cașcaval, care se vor topi atunci când închizi lipia și o încălzești pe ambele părți.
Trucuri și sfaturi: lipia încălzită câteva secunde pe focul de la aragaz se moaie și devine mult mai ușor de rulat sau de desfăcut.
Poftă bună!
Mănânci și plângi! Salata libaneză „Fatuș” e cel mai bun lucru pe care îl vei găti vara aceasta!... Cum faci cel mai bun KEBAB din lume! Rețete simplă, rapidă și gustoasă...