a1. ro îți prezintă astăzi rețeta de VINETE PRĂJITE CU MUJDEI, una de care te vei îndrăgosti!
Ingrediente:
4 vinete,
4 roşii,
3-4 linguri de ulei,
2 linguri de făină de grâu,
sare,
piper negru măcinat,
½ pahar mujdei.
Mod de preparare:
Vinetele se spală, se curăţă de peduncul, se taie felii cu grosimea de 0,5-0,7 cm, se sărează şi se pun sub greutate pentru 30-40 minute. Apoi se presară cu piper, se trec prin faină, se prăjesc pe ambele părţi şi sedau la cuptor.
Se servesc cu mujdei şi roşii.
POFTĂ BUNĂ!
Ciulama țărănească de ciuperci, delicatesa cu care îți vei cuceri chiar și cea mai acră soacră! E o rețetă atât de simpl... Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, te învață cum să pregătești BĂNUȚI OLTENEȘTI!...