Antena Căutare

Pandișpan în două culori cu vanilie și ciocolată

Desert simplu și delicios pe care și un copil în poateprepara:  Pandișpan în două culori cu vanilie și ciocolată.

Pandișpan în două culori cu vanilie și ciocolată

Desert simplu și delicios pe care și un copil în poateprepara: Pandișpan în două culori cu vanilie și ciocolată.

Rețeta Pandișpan în două culori cu vanilie și ciocolată. - Ingrediente


  • 6 ouă
  • 6 linguri de zahăr
  • 6 linguri de făină
  • 50 gr unt topit
  • 1 lingură cacao neagră
  • ½ linguriță praf de copt
  • Esență de rom/vanilie
  • 1 praf de sare
  • dulceață din fructi de pădure
  • Frunze de mentă
Articolul continuă după reclamă

Rețeta Pandișpan în două culori cu vanilie și ciocolată - Preparare

Albuşurile se bat spumă, presărate cu un praf de sare.

Se adaugă zahărul și se mixează până se obţine o spumă densă şi lucioasă. Gălbenuşurile frecate cu unt se adaugă peste albușuri şi se amestecă uşor, apoi se încorporează făina amestecată cu praful de copt şi se omogenizează cu o spatula folosind mişcări circulare de jos în sus.

Din compoziţia de mai sus dăm deoparte 4-5 linguri, adaugăm cacao şi esenţa de rom şi omogenizăm.

Într-o tavă rotunda, se pune hârtie de copt, se întinde jumătate din compoziţia albă apoi se întinde compoziţia cu cacao și deasupra diferenţa de compoziţie albă.

Dăm tava cu pandișpan la cuptor, la 180 de grade timp de 30 de minute. Se lasă puţin la răcit apoi se porţionează.

Se serveşte ornat pe o farfurie cu frunzulite de mentă şi dulceaţă de fructe de pădure.

Rețetă de Chifteluțe cu sos de roșii... Cartofi cu brânză feta la cuptor...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x