Iată cum îţi poţi impresiona apropiaţii cu o reţetă nouă de paste Singapore, o reţetă făcută de chef Cătălin Scărlătescu.
Ingrediente
Paste de orez (Pastele le tinem in apa rece 40 de minute)
Ulei de susan,sos soia Kikkoman
gingrer (ghimbir)
usturoi
Thai Chilli
Zuchinni (dovlecel)
Telina apio
morcov
praz
ceapa verde
ciuperci urechi de lemn
ardei gras galben
ardei gras rosu
creveti (ideal ar fi 16/20 sau mai mari)
Mod de preparare
Legumele se taie Julien, iar ciupercile urechi de lemn se gatesc dehidratate asa ca si ele stau in apa rece
Ordinea in tigaie este urmatoarea: ulei susan, ginger , usturoi si chilli, restul legumelor fara ceapa verde. Nu uita legumele se prajesc foarte putin, all dente. Se adauga apoi si crevetii si se lasa la foc cateva minute. Peste tot acest amestec adaugam pastele scurse bine,( nu uita au stat 40 minute in apa RECE, iar peste adaugam sos soia Kikkoman. Ceapa verde este folosita doar la montaj.
Poftă bună!
Tigaia recomandata pentru prepararea retetei este: