- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Este mult mai sănătos și mai gustos pateul din ficat de pui, preparat în casă cu ingrediente puține și la îndemâna oricui.
Ingrediente
- 500 g ficat de pui fiert
- 100 g unt
- 100 ml smântână de gătit
- sare
- piper
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 3 căței de usturoi
- piper
- cimbru
Mod de preparare pate din ficat de pui
Articolul continuă după reclamă
Ficatul de pui fiert în prealabil, în apă cu sare, 1-2 frunze de dafin, boabe de piper, se trece prin blender împreună cu usturoiul curățat.
Când devine o pastă omogenă, se adaugă untul, uleiul și se amestecă bine, apoi se diluează cu smântâna lichidă.
Se trece prin sită pentru a fi cât mai fin și se asezonează, după gust, cu sare, piper, cimbru.
Se servește ca aperitiv, cu pâine prăjită.
Salată asortată plină de vitamine, culoare și savoare, Sățioasă și gustoasă, nu-ți mai trebuie altceva la masă.... Cheesecake cu alune de pădure, ananas și afine. Un desert rapid cu o combinație demențială de arome: scorțișoară și ment...