Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Pește în crustă de migdale cu sos de sparanghel și fructe de pădure

 
+2 click pentru
galerie

Pentru atunci când vrem să preparăm peștele altfel decât în modul clasic, această rețetă de pește în crustă de migdale cu sos de sparanghel și fructe de pădure ne va scoate din impas.


Ingrediente pentru Pește în crustă de migdale cu sos de sparanghel și fructe de pădure

  • 400 g pește sea bass
  • 2 ouă
  • făină
  • sare
  • piper
  • 100 g fulgi de migdale
  • ierburi aromate
  • ulei de măsline
  • 400 g sparanghel
  • 50 g unt
  • 100 ml smântână lichidă
  • 1 lămâie
  • 1 cățel de usturoi
  • 1-2 linguri de zahăr brun
  • 200 g fructe de pădure

Mod de preparare Pește în crustă de migdale cu sos de sparanghel și fructe de pădure

Peștele se curăță de oase, se condimentează cu sare și piper și se trece ușor prin făină, apoi prin ouăle bine amestecate, iar la final prin fulgi de migdale.

Se rumenește pe ambele părți în tigaia încinsă și ușor unsă cu ulei.

Sparanghelul se fierbe în apă cu sare, puțin zahăr și zeamă de lămâie, apoi se scurge, se trece prin blender și se amestecă cu unt și smântână pănă se obține o consistență cremoasă.

Fructele de pădure se pudrează cu puțin zahăr și se fierb doar până se topește zahărul și rezultă puțin sirop.

Din restul de fulgi de migdale și ierburi aromate se prepară o poudră, sau un crumble cu care se va decora farfuria cu deliciosul Pește în crustă de migdale cu sos de sparanghel și fructe de pădure.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE