Porumbul fiert sau copt este unul dintre preferatele noastre de vară. Dar ai încercat să îl aromatizezi înainte să îl pregătești și să îl consumi? Iată și propunerea noastră pentru un rezultat mega delicios!
Ingrediente:
- 4 -6 buc porumb (in lapte)
- sare
- unt
- ulei de masline
- verdeturi
- boia dulce/ iute
Mod de preparare:
Se desface porumbul de frunze si se indeparteaza matasea. Se fierbe cateva minute in apa cu sare. Se scoate si se lasa la scurs.
Separat, se amesteca un cub de unt cu 2 linguri de ulei de masline. Se adauga verdeturi dupa gust, cimbru, oregano, patrunjel, boia.
Se ung bucatile de porumb cu aceasta compozitie, se asezoneaza cu sare si se pun pe un grill sa se coaca. Cand devin usor rumeniti, se scot si se lasa cateva minute inainte de a-i savura!
Sa aveti pofta!
Omleta savuroasă, din Asia proaspăt scoasă! Rețetă simplă de ceva bun și rapid de făcut!... Secretul a ieșit la iveală! Așa se fac cei mai gustoși dovlecei umpluți! Un singur ingredient va face total diferența!...