Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Ras Asfour de pui, pregătit după rețeta libaneză! Deliciu oriental gata în doar 30 de minute

Se spune că din când în când trebuie să mai încerci și mâncăruri din bucătăriile internaționale, pentru a putea avea o cultură gastronomică bogată. Rețeta pe care o propunem de data aceasta este cea de Ras Asfour cu pui, un deliciu libanez de care te vei îndrăgosti instant!

Ras Asfour de pui, pregătit după rețeta libaneză! Deliciu oriental gata în doar 30 de minute

Este o rețetă simplă și rapidă, pe care o poți pregăti cu ingrediente simple și deloc costisitoare.

Pentru a pregăti cea mai bună rețetă de Ras Asfour de pui ai nevoie de următoarele ingrediente:


  • 500 gr piept de pui
  • Două cepe roșii
  • 150-200 ml sos de rodii
  • Ulei
  • Sare și piper

Cum se pregătește cea mai bună rețetă de Ras Asfour de pui?

Noi am ales să folosim o tigaie Regis Stone Copper Wok, fiindcă este extrem de încăpătoare și previne lipirea ingredientelor, indiferent cât de vâscos ar fi sosul de rodii. Începem prin a pune tigaia la încins. Adăugăm un strop de ulei și călim pieptul de pui, pe care l-am tăiat în fâșii de dimensiunea dorită.

Când acesta și-a schimbat integral culoarea și a început să se rumenească frumos adăugăm ceapa tocată julien (felii subțiri). Când aceasta a început să devină sticloasă adăugăm o cană de apă sau de supă de pui și 150-200 ml sos de rodii și mai lăsăm cam 20-30 de minute. Carnea trebuie să fie frăgezit, sosul de rodii trebuie să scadă și să devină ușor vâscos. Dacă ai obținut aceste elemente, atunci înseamnă că rețeta ta de Ras Asfour de pui e gata!

Nu întâmplător am folosit tigaia Regis Stone Copper Wok. Am gătit totul cu o singură lingură de ulei, fiindcă triplul strat special, antiaderent, conferă efectul de piatră încinsă și previne lipirea ingredientelor, chiar dacă a fost vorba despre carne sau chiar un sos vâscos! La final, preparatul a alunecat frumos în farfurie și suprafața tigăii a rămas curată, de parcă nici nu am gătit!

Produsele din gama Regis Stone au baza din oțel inoxidabil, ce permite distribuirea uniformă a căldurii pentru ca tu să uiți de grija amestecatului sau de stresul că mâncarea ar putea să se lipească și astfel să apară urmele de arsură.

Mai mult decât atât, tigaia Regis Stone Copper Wok este extrem de încăpătoare și îți conferă astfel libertatea de a găti nu doar rețete exotice, ci chiar și mâncăruri românești cu sos!

Spre deosebire de tigăile ceramice obișnuite, aceste produse sunt mult mai durabile și mai rezistente la zgârieturi, acesta fiind și motivul pentru care concurenții emisiunii Chefi la cuțite pregătesc toate rețetele cu ajutorul tigăilor din gama Regis Stone.

Nu mai sta pe gânduri și alege și tu să transformi gătitul într-o experiență de cinci stele!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro